З Вільховецької громади на нуль. Наші жителі відправили допомогу на передову.

  • 127

Фото без опису

Самий нуль на війні -  це місце, де морозко не стільки від холоду, скільки від того, що ворог дивиться тобі у вічі. Місце, де не завжди вистачає найнеобхіднішого. Тут цінності зовсім інші, тут ніхто не спить, а кожен новий світанок - це вже перемога. І вони - наші воїни свідомо йшли на захист, бо за їхніми мужніми спинами їхні діти, дружини, і батьки і вони просто змушені захистити своїх рідних від терору.

Тил повинен все зробити в свою чергу, аби  забезпечити загальне функціонування і підтримку військових сил.

Саме тому, 30 листопада представники Вільховецької громади: секретар ради Едуард гуртовий та старости с. Добрянське - Іван Решетар та с. Вільхівчик - Михайло Ферима поїхали до наших військових на передову, аби провідвідати їх, підтримати, а головне привезти смачні вітання з дому. 

Зокрема,  привезли військовим автомобіль, який допоможе їм в повсякденних потребах. Також передали 10 комплектів військового одягу та взуття, що будуть забезпечувати їх комфортом під час служби. Додатково, зібрали багато копченостей, голубців, смаколиків та питної води, щоб надати воїнам можливість насолодитися приємною і ситною їжею. Також відправили медикаменти першої необхідності та різні інші речі, які можуть знадобитися на передовій.

Ми щиро вдячні всім, хто відразу відгукнувся на наше закликання та долучився до цієї великої та дуже потрібної роботи. Ви проявили на собі велику волю та жертовність, і ваша підтримка наших хлопців оцінюється нами найвище. Нам особливо приємно побачити, що ви не забули про наших односельчан, і ваша допомога є невід'ємною частиною любові та турботи, яку ви проявляєте до кожного нашого жителя села та нашої громади.

Дякуємо вам ще раз за вашу великодушність та небайдужість! Разом ми можемо зробити багато для підтримки наших військових, і ваша підтримка є дуже важливою в цьому процесі. Нехай ваша щедрість повернеться до вас стократно, і ми пишаємося такими односельчанами, як ви! Ми наполегливо працюємо для того, щоб наші воїни відчували вашу підтримку та всю нашу любов усіма можливими способами. Дякуємо вам за ваші благородні дії та небайдужість до наших героїв!