Новорічні подарунки від нашого міста-партнера - Еттенхайма (Німеччина) вже на передовій

  • 112

Фото без опису

Щодня Україна стикається з новими викликами, війна, щоденні атаки, смерті, похоронки, намагання вижити попри холод, підняття цін та безробіття на тлі загальної жалоби. Це те, з чим борються українці щодня. Незалежно від місцезнаходження війна увійшла в кожну українську хату, забравши минуле мирне життя.

Проте щодня ми прокидаємося з вірою, що ми виборемо свободу і наша країна стане сильнішою, а наші діти матимуть майбутнє у рідній країні.

Напередодні Нового року наші закордонні партнери Barockstadt Ettenheim підтримали нашу віру у світле майбутнє добрими вчинками.

Фото без опису

Нагадаю, що у рамках програми ENGAGEMENT GLOBAL https://www.facebook.com/engagement.global/events/, місто Еттенхайм придбало пожежний автомобіль для Вільховецької громади за кошти Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччиини.

 

З метою подальшої підтримки, німецькі партнери, зокрема мер міста Бруно Мец та голова офісу Юлія Зехнле разом з еттенхайцями висловили бажання наповнити автомобіль необхідними речами для наших солдатів на передовій у цей зимовий період: павербанки, ковдри, чоботи, спальні мішки, термоси, ліки та вітаміни. Завдяки спонтанним та щедрим пожертвам від жителів міста Еттенхайм та регіону був зібраний масштабний пакет допомоги.

Фото без опису

Руки наших солдат, які щодня мерзнуть на передових позиціях відчули тепло, ноги - сухість, а серце отримало невичерпну підтримку.

 

Ми висловлюємо щиру подяку нашим партнерам з Еттенхайму за людяність і чуйність. За це відчуття єдності, що ми не самі.

 

Адже спільно ми можемо зробити більше для тих, хто служить на передовій та життям захищає нашу країну та світ від терору.