Михайло Цірик: Вітаю учнів та вчителів з Днем знань!

  • 71

Фото без опису

Шановні вчителі та учні!

Щиро вітаю вас з Днем знань! В цей день особливо варто віддати належне тим, хто багато вкладає у наше майбутнє – нашим вчителям.

Вчителі – ви ті люди, які формують нас, наділяють розумом і надздібностями. Ви завжди готові допомогти, відповідати на питання і вести нас у світ знань. Ваша праця є титанічним внеском у майбутнє нашої громади. Ми дуже вдячні вам за всі ваші зусилля й розуміння. За те, що у цей не легкий для нашої країни час, формуєте демократичну свідомість наших дітей, виховуючи їх з любовʼю до рідної землі.

Учні – ви наша майбутність! Ваша натхненна цікавість і бажання вчитися є запорукою успіху. Вірю, що ви зможете досягти всього, чого забажаєте, і досягнете великих висот. Ви – молоді та талановиті люди, і ми пишаємося вами. І ваш вогонь в очах надихає нас робити нашу громаду найкращим місцем на землі. А потім ви станете тими, хто писатиме історію нашої громади.

З нагоди Дня знань, хочу побажати вам незгасаючої пори відкривати нові горизонти, нескінченного бажання пізнавати світ, і постійного розвитку. Нехай кожен день принесе вам нові відкриття, цікаві виклики та знайомства з цікавими й важливими людьми. Бажаю, щоб ваша дорога по навчанню була простою і надійною, а вчитель завжди був поруч, надаючи необхідну підтримку.

Бажаю вам міцного здоров'я, великих досягнень у навчанні та особистому розвитку. Нехай у вашому житті завжди панує радість, наснага та бажання здійснювати свої мрії.

З повагою,

          Михайло Цірик