Збираємо допомогу для ХЕРСОНА!

  • 139

Фото без опису

Шановні жителі Вільховецької громади!

Звертаємось до вас з важливим закликом. Нещодавно до нас надійшов лист від Херсонськоміської військової адміністрації, у якому наголошується на необхідності підготовки області до наближення опалювального сезону 2023/2024 років. В цьому листі висловлено прохання про допомогу зі забезпеченням мешканців Херсону енергоносіями, продуктами харчування, засобами гігієни та генераторами.

Ми, жителі Вільховецької громади, завжди відзначалися своєю солідарністю, чуйністю та готовністю допомагати тим, хто потребує. Тому сьогодні ми звертаємось до вас з проханням зібрати гуманітарну допомогу для мешканців Херсону.

Опалювальний сезон наближається, а багато людей в Херсоні знаходяться у складних життєвих обставинах. Вони потребують підтримки, щоб зігрітися в холодні місяці та мати достатньо їжі, яку можна зберігати тривалий час. Наша допомога може стати справжнім виходом з цієї складної ситуації для багатьох сімей.

Просимо вас розділити свою відповідальність та внести свій вклад у збір гуманітарної допомоги. Ми звертаємось до всіх жителів громади - кожна допомога надзвичайно важлива. Ви можете придбати дрова, паливні брикети, вугілля та інші енергоносії, продукти харчування, засоби гігієни або ж пожертвувати кошти для закупівлі необхідних речей. Якщо у вас є генератор, який ви не використовуєте, його також можна передати для допомоги мешканцям Херсону.

Для зручності збору допомоги ми організуємо спеціальні пункти збору:

Вільхівці - ЦНАП - відповідальна Віталія Бабей;

Добрянськ - адмінбудівля старостату - відповідальний Іван Решетар;

Вільхівці-Лази - адмінбудівля старостату - відповідальна Наталія Майор;

Вільхівчик - адмінбудівля старостату - відповідальний Михайло Ферима.

Тут ви зможете здати свою допомогу та дізнатися більше про подальші дії.

Пам'ятайте, що кожен внесок, незалежно від його розміру, є важливим. Сумлінна та відповідальна допомога може перетворитися на надію та підтримку для людей, які зараз переживають важкі часи.

Давайте разом проявимо свою солідарність та підтримку для мешканців Херсону. Розпочнемо збір допомоги вже сьогодні. Разом ми зможемо зробити різницю та допомогти тим, хто потребує.

Дякуємо вам за вашу уважливість та людяність.

З повагою,

Вільховецька сільська рада