Кращим півзахисником Чемпіонату Тячівського району визнано гравця СК "Вільхівці" - Сабадиш Василя

  • 127

Фото без опису

У Хусті завершився Відкритий Чемпіонат Тячівського району з футболу серед дитячо-юнацьких команд. У змаганнях взяли участь 8 команд, а переможцем стала команда СК "Вільхівці". У фіналі вони перемогли команду з Солотвина з рахунком 6-0 та посіли почесне 3-тє місце.

Окрім цього, кращим півзахисником Чемпіонату було визнано гравця СК "Вільхівці" - Сабадиш Василя.

Бажаємо хлопцям та тренерам подальших успіхів та вітаємо з медалями. Юний спортсмен Сабадиш Василь показав високу гру на турнірі та заслужено отримав нагороду. Нехай це стане поштовхом до подальших звершень в футбольній кар'єрі й допоможе реалізувати свій потенціал.

Молодці команда СК Вільхівці, вони зарядили нас енергією та неймовірними емоціями, які будемо пам'ятати ще довго. Такі змагання — це неймовірний досвід та можливість показати себе в спорті. Бажаємо наступного року знову побачити юних футбольних талантів в дії на Чемпіонаті Тячівського району та з нетерпінням чекаємо наступних переможців.

Спорт повинен бути доступним для всіх, тому сподіваємося, що подібні змагання стануть ще більш популярними серед молоді та дозволять відкрити нові таланти та потенційних чемпіонів у футболі а стадіон "Вільхівці" буде щодня поповнюватись новими спортсменами.

Фото без описуФото без опису