Дитячо-юнацький футбол: Вільхівці - Дубове

  • 295

Фото без опису3 червня у селі Бедевля відбувся тур Чемпіонату Тячівського району з футболу серед дитячо-юнацьких команд. У цьому турі СК "Вільхівці" зустрівся з командою з Дубового і переміг з рахунком 2-0. Голами у команді Вільхівців відзначилися Василь Сабадиш та Віталій Немеш. Окрім того, хочемо подякувати М.М.Цірику за придбання двох комплектів ігрової форми. Такі перемоги мотивують нас до подальших зусиль та дають можливість розвиватися в спортивній галузі. 

Відзначимо, що команда Вільхівців продемонструвала високу гру і майстерність, здобуваючи цю перемогу. Кожен гравець був на висоті та продемонстрував свої найкращі навички у грі. Атмосфера на стадіоні була дуже напруженою та зарядженою енергією, завдяки підтримці вболівальників, які прийшли на матч.

Подібні матчі – це не тільки спортивний дух та бажання перемогти, а це також дух згуртованості та взаємодопомоги всередині команди. Такі звитяг надихають і підсилюють мотивацію для подальшого розвитку та вдосконалення.

У змаганнях Чемпіонату Тячівського району з футболу серед дитячо-юнацьких команд беруть участь команди з різних населених пунктів району, що сприяє розвитку спортивного руху та піднімає інтерес до футболу серед молоді.

Чекаємо наступні матчі та з нетерпінням чекаємо на нові перемоги команди Вільхівців. Бажаємо їм успіхів, наснаги та стійкості у досягненні своїх спортивних цілей. Адже, такі перемоги – це не тільки відгук про себе, а й наша громада, таким чином, знаходиться на карті перемог і досягнень.