Дитячо-юнацький футбол і чергова перемога СК "Вільхівці" у Білій Церкві.

  • 450

Фото без опису27 травня у Білій Церкві відбувся черговий тур Чемпіонату Тячівського району з футболу серед дитячо-юнацьких команд. На цей раз наші гравці з СК "Вільхівці" розписали на полі перемогу з рахунком 5:2 над командою з Тячева.

У складі нашої команди голи забили Василь Сабадиш-двічі, Мирон Костевич, Михайло Лаврюк та Іван Шпілка.

Ми висловлюємо вдячність громаді Білої Церкви за організацію турніру. Дякуємо нашому голові - Михайлу Цірику за те, що приділяєте увагу підростаючому поколінню та сприяєте його розвитку.

Наші юні гравці абсолютно заслуговують на перемогу, і ми впевнені, що це є лише початком їхнього спортивного шляху. Ми бажаємо нашим гравцям більше подібних перемог та успіхів у майбутньому. Нехай улюблений спорт завжди приносить їм задоволення та радість!  А також бажаємо й іншим командам мати подібні спортивні успіхи та перший крок до великих перемог.

Футбол – це спорт, який зміцнює здоров’я та дух, розвиває дисципліну та витривалість, формує командний дух та вміння співпрацювати. Тому надихаємо усіх молодих спортсменів працювати над собою та вдосконалюватись у кожному матчі. Починайте з малого, вірте у себе та не здаютеся – і досягнення великих вершин не забариться!