Вакансії, гумдопомога, підтримка бізнесу, житло, соціальна підтримка, донорство, допомога ЗСУ на інформаційно-довідковому порталі ,,Допомога Закарпаття”

  • 55

 

Фото без описуЦифрова трансформація Закарпаття демонструє одні з найкращих показників у країні одразу за кількома напрямками. Одним з ключових аспектів діджиталізації та цифровізації адміністративних процесів є інформаційно-довідковий портал ,,Допомога Закарпаття” на платформі якого можна знайти або додати необхідну інформацію: вакансії, гумдопомога, підтримка бізнесу, житло, соціальна підтримка, донорство, допомога ЗСУ. Даний портал також адмініструє програму підтримки закарпатських підприємців в умовах енергетичної кризи – «Energy help». 

Враховуючи вищевикладене Закарпатська обласна військова адміністрація  просить долучитись до даної платформи працівників, та довести до відома представників бізнес – спільноти краю, для розвитку та цифрової трансформації регіону. Реєстрація та вільне користуватися порталом за посиланням: https://dopomoga.digital-zakarpattia.com.ua/.