У Вільховецькій громаді зібрали Великодні продуктові набори для вразливих верств населення

  • 98

Фото без описуПрацівники  Управління соціального захисту Вільховецької громади зібрали пасхольні продуктові набори  для малозабезпечених людей. Ця ініціатива була започаткована Вільховецьким сільським головою Михайлом Ціриком ще у 2015 р. Мета допомоги полягає в тому, щоб допомогти людям, які знаходяться у складних життєвих обставинах та не можуть дозволити собі придбати необхідні продукти для святкування Великодня.

 

Великодній кошик складається з різноманітних продуктів: пасочки, хліба, олії,цукру, набору каш та інших смаколиків, які допомагають створити святкову атмосферу для малозабезпечених людей.

Фото без описуФото без опису

 

Начальниця Управління соцзахисту громади Віталія Бабей зазначає: "Головна мета цієї ініціативи полягає не лише у забезпеченні продуктами, а й у тому, щоб люди відчули, що вони не залишені наодинці у своїх проблемах, що існують люди, які піклуються про них та готові допомогти у будь-який момент. Кожному, хто має можливість допомогти, важливо звертати увагу на потреби малозабезпечених родин, та підтримувати їх у складних життєвих ситуаціях".