Виробники хліба, молока, птиці... можуть отримати пільговий газ

  • 482

Фото без описуВідповідно, Міністерство аграрноі? політики та продовольства Украі?ни затвердило перелік підприємств-виробників соціально значущих товарів (наказ Мінагрополітики Украі?ни від 05.01.2022 No 3 „Про затвердження переліку суб’єктів господарювання, основним видом діяльності яких є, зокрема, виробництво продовольчих товарів, що мають істотну соціальну значимість” (із змінами). Серед них виробники борошна пшеничного (КВЕД – 10.61), молока пастеризованого (КВЕД – 10.51), хліба житнього-пшеничного (КВЕД – 10.71), яєць курячих (КВЕД – 01.47), птиці (тушка куряча) (КВЕД – 10.12) та оліі? соняшниковоі? (КВЕД – 10.41).

Звертаємо увагу, що з метою отримання пільгового природного газу для визначених підприємств-виробників соціально значущих товарів повинна бути наявність відповідного суб’єкту господарювання у переліку суб’єктів господарювання, основним видом діяльності яких є, зокрема, виробництво продовольчих товарів, що мають істотну соціальну значущість затверджении? вищевказаним наказом Міністерства аграрноі? політики та продовольства Украі?ни з підтвердженими кодами та видами економічноі? діяльності.

Також відзначаємо, що обсяги потреби суб’єктів господарювання у пільговому газі наразі розраховуються та в подальшому використовуються виключно для виробництва продовольчих товарів, що мають істотну соціальну значимість, наведених вище.

Для довключення у зазначении? перелік, суб’єкт господарювання подає звернення із вказаними реквізитами постачальника природного газу, що не є постачальником останньоі? надіі? (форма звернення додається) до департаменту агропромислового розвитку облдержадміністраціі? з додаванням завірених копіи?

витягів з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб- підприємців та громадських формувань.

Просимо до 24 лютого 2022 року організувати подання зацікавленими суб’єктами господарювання відповідних документів до департаменту агропромислового розвитку облдержадміністраціі? (м. Ужгород, пл. Народна 4, кабінет 226 ) для довключення у вищезазначении? перелік та участі в торгах на придбання природного газу у квітні поточного року.

Форма заявки на закупівлю природного газу власного видобутку, за цією формою

Фото без опису