У Вільховецькій громаді напередодні дня Св. Миколая відбулось справжнє спортивне свято.

  • 710

 

Фото без опису????????????18.12.2021. Відкрита першість Вільховецької ТГ з греко-римської боротьби на призи Св. Миколая зібрала біля 100 спортсменів з усіх куточків Тячівського району: Вільхівці, Добрянське, Буштино, Руське Поле, Тячівка, Тересва, Грушево, Терново, Нересниця та м. Тячів.

????Завдяки спортивній активності Вільховецька громада наші змагання стають традиційними і проводяться вже другий рік поспіль, за що висловлюю велику вдячність голові громади Михайлу Цірику та його команді, зокрема Ivan Karasov, Міла Кричфалушій і всім причетним до цього дійства.

????Борцівські сутички проходили в спортивній, дружній, подекуди напруженній і емоційній, але радісній атмосфері, так як всі учасники були нагородженні медалями????????????, дипломами та цукерками????, а чемпіонів Вільховецький голова відмітив ще й пам’ятними кубками????Фото без опису

????Перед початком змагань ми переглянули мультфільм про Св. Миколая і поцікавились, чи всі діти написали йому листа??????????

А батьки дізналися багато нового і корисного при перегляді відео про історію нашого старовинного виду спорту???????????

Фото без описуФото без опису????

Вітаємо чемпіонів і призерів наших змагань, які порадували нас - тренерів, своїми виступами. Дякую моїм колегам Евгений Мягкий, Сарвадію Юрію, Ковернюк Богдан та Гусару Миколі за допомогу в проведенні першості.

До нових зустрічей та веселих свят????!

Тренер з греко-римської боротьби -  Максим М'ягкий.