Вакцинація працівників від Covid-19 дозволить підприємствам працювати в умовах червоної зони.

  • 884

Фото без опису

Із робочим візитом до Вільховецької громади завітав перший заступник голови Тячівської райдержадміністрації Олександр Шеверя.

Метою візиту заступника було інформування громади про те, що із загостренням пандемії Covid-19 є вірогідність того, що через менш ніж місяць, Закарпаття увійде до червоної зони. Відповідно до умов червоної зони, не може працювати багато закладів, окрім установ, які мають 100% вакцинації. Тому, пан Олександр закликав населення пройти вакцинацію, аби пандемія не звела нашу життєдіяльність до нуля, не вплинула негативно на бізнес, адже наш регіон забезпечений вакциною.

Фото без опису"Вакцинація не є обов'язковою, проте йде тенденція до збільшення захворювань на території Тячівського району, завантаженість лікарень наразі 60%. У Вільховецькій громаді за останні 2 тижні захворіло 13 осіб на Covid-19. Даний штам вірусу дуже небезпечний, оскільки люди, які потрапляють до лікарні у важкому стані і знаходяться під апаратами ШВЛ, то за даними статистики 1 з 10-ти виживає і лікарі безсилі",

                                                                                                                                        -зазначив Олександр Шеверя.