Перший дзвоник у Вільховецькій громаді - 2021 (ВІДЕО)

  • 2067

 

Фото без опису

1 вересня  - День знань, день, коли починається велика справа виховання і навчання молодого покоління. В цей день школи Вільховецької громади відкрили свої двері для понад 2 тис. учнів.

 

 

Іван Гоц - директор Вільховецько-Лазівської школи:

Ми розпочинаємо новий 2021-2022 навчальний рік.  Щоб знати діяти і жити потрібно навчатись. Бути сумлінними учнями школи, щоб кожен день у школі був світлим, радісним,  життєвим.

 

Цьогоріч 207 самих юних громадян пішли до першого класу, де навчатимуться за програмою Нової української школи, створено 16 інклюзивних класів для доступності дітей з обмеженими можливостями до освіти серед своїх однолітків. 

 

Наталія Майор - старостиня с. Вільхівці-Лази:

Перше вересня - це день, коли починається майбутнє для всіх дітей.

 

Начальник управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту - Михайло Габор  розповів про розвиток освітньої інфраструктури: реконструйована шкільна їдальня, 2 приміщення Вільховецького опорного закладу підготовлені для обладнання в них сучасних STEAM-лабораторій з предметів фізики та хімії. Будується швидкими темпами школа у селі Вільхівці-Лази та завершені тендерні процедури щодо реконструкції шкільного стадіону в с. Добрянське.

 

Михайло Габор - начальник управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту:

Громада не стоїть на місці тому я бажаю вам, аби цей рік приніс вам тільки радість.

 

Щороку у Вільховецькій громаді отримують атестат про закінчену середню освіту біля 150 випускників і тут - у школі вони отримують основу, на якій надбудовують всі знання отримані по життю.

 

Михайло Дьордяй - директор Вільховецької школи: 

Всім, хто йде у кожен клас хочеться побажати успіхів і натхнення, тож щасливо у новий навчальний рік. Ваша доля у ваших руках, тож створіть міцний фундамент, який допоможе жити вам усе ваше життя. 

 

Інженерами у будівництві міцного фундаменту виступають 230 вчителів нашої громади, які щоденно своєю кропіткою працею, неабиякою стресостійкістю та любов’ю до дітей, свого покликання бути носіями знань навчають і виховують в кожній дитині  вольову та гідну особистість.