"АКВАПАРК В СЕРЕДСІЛЛІ" у ФІНАЛІ телеконкурсу "НАША ГРОМАДА"!!!

  • 3104

Фото без описуВільховецька громада з проєктом "Аквапарк в середсіллі"  увійшла до списку фіналістів!!!

 Завершився другий етап конкурсу «Наша громада», під час якого серед 283 громад обрали топ-26 учасників, серед яких за рішенням журі увійшла Вільховецька громада з проєктом "Аквапарк в середсіллі".

На першому етапі ми подали анкети, де описували проєкти, які прагнуть реалізувати, та презентували свої ідеї змін журі та авдиторії.

другий етап - ми згуртувалися для голосування за проєкт.

І ось ми у фіналі серед 13 громад, які обрало журі! І попереду нас чекає ще робота над третім етапом.

третій етап конкурсу - подача форм «Детальний опис проєкту».
 

Фінальне оцінювання експертним журі форм та проєктів 26 фіналістів відбуватиметься з 14 серпня до 27 вересня. Результати оцінювання та оголошення переможця конкурсу будуть відомі 30 вересня.


Упродовж червня-вересня телеканали ICTV та СТБ відзнімуть сюжет про Вільховецьку громаду та "Аквапарк в середсіллі". Сюжети можна буде подивитися в програмах «Факти» та «Вікна».

 

РЕЗЮМЕ ВІД ОРГАНІЗАТОРІВ КОНКУРСУ


- Фіналістами стали ті, хто переконав більшість членів журі в актуальності ідеї, серйозності підходу до її реалізації, кропіткої роботи, вкладеної у підготовку пропозиції, оскільки це основне джерело інформації для членів журі в оцінці проєкту. Дати людям можливість визначати пріоритети громади, знаходити шляхи її розвитку і бути активними учасниками процесів перетворення у своїх громадах, на мій погляд, і є основною метою і бажаним результатом реформи з децентралізації, - зазначив Марат Кюрчевський, керівник проєктів і програм з розвитку місцевого самоврядування та децентралізації Агентства США з міжнародного розвитку в Україні.


- Найбільше балів отримали громади, проєкти яких дозволяють вирішити проблему у громаді, які були оригінальними та самобутніми. Проєкти, що вийшли в фінал, є ефективними інструментами для врегулювання викликів, які зараз стоять перед громадою. Велика кількість ідей відзначаються практичністю, і якщо їх реалізують - вони посилять потенціал для розвитку, змінять життя громад на краще. Мене, як представника DOBRE, дуже втішило те, що ряд громад продовжують роботу, яку розпочали разом з Програмою. Громади розробили стратегії розвитку, створили плани покращення послуг і їх проєкти є логічним продовженням попередньої діяльності, - додає Ольга Шубіна, експертка з місцевих бюджетів та фінансового управління.

ДЖЕРЕЛО: офіційний сайт телеконкурсу "НАША ГРОМАДА"