В День останнього дзвоника Вільховецько-Лазівська школа перетворилася на "вокзал"

  • 898

На свято останнього дзвоника Вільховецько-Лазівський навчальний заклад перетворився у суцільний вокзал. Тут школа проводжає своїх учнів на канікули, а випускників у дорогу, що зветься доросле життя.

 

Іван Гоц - директор Вільховецько-Лазівської школи І-ІІІ ступенів:

Свято останнього дзвоника, якщо для учнів молодшої школи - це початок веселих, гомінких літніх канікул, то для наших випускників він прозвучить востаннє. Він сповістить про початок нового, дорослого, самостійного життя. 

 

Тетяна Чонка - заступник директора з виховної роботи:

 

“Будьте уважні та обережні!

 

А тим часом проводжаючі бажають випускникам щасливої дороги.

Наталія Майор - староста с. Вільхівці-Лази:

“Щоб на пероні вашого життя вас завжди зустрічали і проводжали ваші здорові батьки, щоб попутчиками вашого життя були вірні друзі, а багажем вашим хай буде знання, щедрість і здоров’я”

На шкільному пероні від випускників лунають подяки вчителям, пісні, танці та останній вальс з учителем.

Фото без описуОстанній дзвоник пролунав і 47 випускників разом з своїм багажем знань вже стоять на пероні очікуючи потяг, який повезе їх у самостійне життя, наповнене новими зустрічами, новими викликами та новими досягненнями, адже 12 з них планує продовжити навчання у вишах, а згодом, вони - молоде покоління фахівців розбудовуватимуть свій край, свою громаду.

 

Емілія Кричфалушій - керуюча справами Вільховецької громади:

Вільховецька громада - це місце, де ви народилися і де б ви не були, пам‘ятайте, тут завжди чекають на вас. Будьте чесними в малому і досягнете великого. Ми - як сплав у вирі життя і нехай після нас залишається чисте золото наших гідних вчинків.