Перший матч СК "Вільхівці" на реконструйованому стадіоні і перемога!

  • 443

Фото без опису

У неділю, 18  жовтня відбувся футбольний матч Чемпіонату області між СК "Вільхівці" та ФК "Середнє". Це вперше вільховецька команда зіграла на новому, рідному стадіоні. Обидві команди боролися за першість на високому рівні, проте СК "Вільхівці" на останній хвилині матчу зробили реванш і здобули перемогу 3:2. 

ФК «Вільхівці» – ФК «Середнє» – 3:2

Голи: Олександр Грицькевич, 20; Дмитро Рацин, 77; Юрій Мушка, 90 – Едгард Русин, 49; Тиберій Габовда, 54.

Попередження: Юрій Мушка, 80 – Юліан Козуб, 61; Мирослав Скрип, 70; Олександр Семків, 85.

Ще перед фінальною грою на Кубок області наставник господарів Юрій Бучок зазначав, що «Середнє» – серйозна команда, у якої – досвідчений тренер. Матч тільки підтвердив сказане.

Обидві команди показали хороший, безкомпромісний футбол, спрямований на атакувальні дії. Господарі відкрили рахунок першими. Ще до перерви. Та на початку другого тайму гості перевернули все на свій бік. Хто зна, як би завершився цей поєдинок, якби «Вільхівці» не зробили ефективні заміни. Саме завдяки останнім команда з Тячівщини забила переломні два м’ячі, притому завершальний влучний удар припав на останню хвилину основного часу. Підопічні Юрія Бучка на рідному реконструйованому стадіоні розпочинають із перемоги.

За даними ФФЗ