Біля 1000 осіб відвідало Кінотеатр просто неба у рамках святкування Міжнародного Дня молоді

  • 653

 

Фото без опису

Часто чуємо від старшого покоління слова зітхання: “А було колись...”. Так-от, щоб було що згадати і дітям розказати, молодь Вільховецької громади відсвяткувала свій день - Міжнародний День молоді: весело, гучно і масово. Біля 1000 осіб відвідали вуличний кінотеатр на Центральній площі с. Вільхівці. 

 

Вуличний кінотеатр - це кінотеатр просто неба: в парках, на стадіонах та зонах відпочинку. Зараз кінотеатри просто неба набирають свою популярність і стають затребуваним місцем відпочинку багатьох людей. Перегляд хорошого кінофільму на свіжому повітрі – відмінний спосіб розслабитися і  провести час з друзями, чи зі своєю другою половинкою у вихідний день.

 

Тож, 18 серпня Центральна площа с.Вільхівці перетворилася на суцільний молодіжний кінотеатр. Вільховецьке юнацтво з ковдрами, карематами та навіть з верхівок автівок дивилися кіно, спілкувалися, їли попкорн, пили безалкогольні напої та замовляли татуаж у майстрів тату. 

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

Ініціювали і зорганізували захід молодіжні активісти за підтримки сільського голови Михайла Цірика. 

Команда звукооператорів, ведучого та  фото операторів забезпечили гарний настрій і приємні спогади для молоді:

 

  • Коли буде наступний фільм?

  • Це буде постійно?

  • Ми зможемо обирати фільм?

  • Стільки народу???!

  • Це було круто!   

 

Організатори кажуть, що головна мета заходу - це не подивитися фільм, а створити умови для того, аби молодь вийшла на зустріч одне до одного і мали гарний майданчик для спілкування. “У нас в  планах є багато цікавих заходів, тож тепер все залежить від ідей та ініціативи вільховецької молоді”.


 

Молодіжна інстаграм сторінка  - youth_vilhovecka