ВІДЕО: Свято останнього дзвоника у Вільховецькій громаді

  • 1296

 

Свято останнього дзвоника у Вільховецькій громаді почалося ще 30 травня з Вільхівчиківської ЗОШ І-ІІ ступенів. Відзначали 2 в 1: День останнього дзвоника та випускний дев’ятих класів.

 

  • Душе швидко пролетів час, здавалося б ще вчора ми стояли на святковій лінійці до першого дзвоника, а вже зараз ми стоїмо на останньому дзвонику, - Директор Вільхівчиківської ЗОШ - Вікторія Фіцай.

 

Фото без опису

Для когось цей останній дзвоник у рідній школі ще повториться, а для дев'ятикласників - він останній. Розчулені випускники не стримували сліз висловлюючи подяку вчителям та батькам за прекрасний  дитячо-юнацький час проведений разом.

 

Ти не просто мати мені,

Ти берегиня моєї долі

Пригорнуся до твого плеча,

Стану знову маленьким дівчиськом

 

Мій тату хочу я сказати ти серцю дуже дорогий,

Спасибі любий за підтримку щиру за щирість за очей твоїх тепло

 

Моя дорога найкраща мила, що під серцем бережно носила...

 

Випускники чітко усвідомлюють, що позаду безтурботне дитинство, попереду - нові виклики та випробування. Саме тому священик православної церкви - Іван Попович  закликав випускників завжди покладатися на Бога і в усіх питаннях просити Його допомоги.

 

І господь допоможе,якщо ви будете покладатися на нього. Я бажаю, щоб ваші мрії всі здійснилися, нехай Господь вам у цьому допомагає. Щоб труди вчителів не була даремною.

 

Завітала на свято і представник Вільховецької сільської ради  - Віра Біланич.

 

Для учнів настала довгоочікувана пора літніх канікул, бажаю гарно вам їх провести, набрати духовних та фізичних сил для знань у новому навчальному році. Ви завжди повинні пам’ятати про свою рідну школу, не забувати стіни її, де провели ви своє дитинство. Також, не забувати своїх вчителів.  В добру путь Вам випускники і учні.


 

Цьогоріч у Вільховецькій ОТГ 167 випускників 9-х класів і 126 випускників 11-х класів, які здобули повну середню освіту.

Вже наступного дня свято останнього дзвоника продовжили всі інші школи Вільховецької громади: Раківська школа І-ІІ ступенів, Вільховецька школа І-ІІІ ступенів та дві Вільховецько-Лазівські школи. Де випускники 11 класу попрощалися зі школою веселими сучасними танцями.

 

 У Добрянській школі І-ІІІ ступенів свято останнього дзвоника пройшло у патріотичному ключі. На головному учбовому корпусі майорів  жовто-блакитний прапор, учні молодших класів одягли вишиванки, а захід розпочали з пісні про любов до України.


 

  • Ми випускаємо сьогодні прекрасних молодих хлопців і дівчат, добре вихованих, що дуже важливо у нашому житті, - це коротко резюмує директор Добрянської школи - Іван Решетар. І дійсно випускники були не тільки старанними учнями у навчанні, але і активно допомагали у благоустрої школи.

 

  • Я організовував роботу по благоустрою школи. Організовувати, коли люди добре ставляться до мене то легко їх організовувати - Токар Михайло - випускник Добрянської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Виховати відповідальних осіб, добросовісних громадян та справжніх людей - це титанічний труд, за що і діти, і батьки,  і адміністрація громади дякувала людям просвіти - вчителям.

 

  • Усім учителям, які навчали вас 11 років велике вам дякую від усіх батьків, а вам випускники щасливої дороги.

 

Начальник ЦНАПу Вільховецької ОТГ Іван Мандзюк: Бажаю вам щоб ви здобули найкращі спеціальності, які потребує наша держава. Щасливо навчатися і працювати на благо нашої держави і Вільховецької ОТГ.