Історичний момент у футболі Закарпаття: СК “Вільхівці” виграли ФК “Севлюш” 2:1

  • 384

Фото без опису

За останні роки Спортивний клуб “Вільхівці” вийшов на арену обласного футболу і закріпив свої позиції достойного суперника. У неділю, 10 березня відбувся матч між СК “Вільхівці” та ФК “Севлюш” (Виноградів).

 

ФК “Севлюш” - це команда, яка виборола звання Чемпіону області 2018 року, тож сільській команді “Вільхівці” прийшлося добре підготуватися, аби виграти виноградівців. Однак стратегічний підхід тренера СК “Вільхівці” Юрія Бучка, вже вкотре, не підвів і привів вільховецьку команду до перемоги.

 

Гра була напруженою. “Севлюш” розпочав атакуючи і забив першого гола в середині першого тайму. Та це не розгубило СК “Вільхівці”, а навпаки додало тонусу і вже у другій половині першого тайму, наш Мирослав Мудра забиває у ворота “Севлюша” і зрівнює рахунок. Особливо надійно, всю гру тримав оборону вільховецький  воротар - Віталій Гринишин.

 

Однак, неочікувано за рішенням суддів виноградівці отримують шанс вирватись вперед завдяки пенальні, та промах - не судилося. І здавалося нічия, та на 90-й хвилині у другому таймі Євген Лукіяник забив другого гола у ворота “Севлюша”.

 

Фото без опису

“Це історичний момент, адже за останні роки “Севлюш” добре тримав переможні позиції та майже не програвав матчі на рідному полі”, - розповідає Юрій Бучок.

 

Однак, команда СК “Вільхівці” добре відіграла матчі першого рівня Зимової першості Закарпаття і вийшла у  чвертьфінал, де вже на наступному тижні зустрінеться з ФК «Н.Коропець».