"Зі святом жінки!" - привітання вільховецьких школярів (ВІДЕО)

  • 720

Фото без опису

 

Сьогодні 7 березня, у переддень Міжнародного жіночого дня, у Вільховецькій загальноосвітній  школі І-ІІІ ступенів відбулися урочистості з нагоди свята. Ще заходячи на подвір’я школи в атмосфері відчувався святковий настрій, його створювали учні молодшої школи, які несли у руках власноруч зроблені квіти для своїх матусь, напевно - це найцінніший подарунок.

 

 

Фото без опису

 

 

А у актовій залі вже на повну лунали слова подяки для жіночої половини педагогічного колективу. Директор школи Михайло Дьордяй у своєму привітальному слові побажав жінкам миру, душевного спокою, щастя, та відмітив: “Часи міняються, але незмінною залишається найважливіша місія, яка покладена саме на жінку - народжувати дітей”.

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

Учні молодших і старших класів об’єдналися у подяці Матері, Жінці, Вчительці за той неоціненний вклад, який вони роблять у їх виховання. Вітали піснями, прозою та віршами. Веселили танцями та сценічними гуморесками, в яких показували скільки роботи припадає на жіночі плечі, та як чоловікові, навіть один раз в рік 8 березня, не легко справитися з жіночими обов’язками.

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Найбільшого веселого галасу і гучних овацій навів “Лісапетний батальйон” 11-Б класу.

Не можливо, не відзначити людину, яка залишилася поза кадром, однак організувала все святкове дійство в невимушеній і веселій атмосфері - це педагог організатор, Руслана Кут. Що ж, позитивний настрій створено, нехай він буде довготривалим, а робота жінки  буде високо оціненою у нашому суспільстві.

ВІДЕО