Пенальті, травма, та все ж перемога: 24 лютого СК “Вільхівці” зіграли проти ФК “В. Копаня” з рахунком 5:1

  • 300

 

Фото без описуТретя гра Зимової першості і третя перемога Вільховецької футбольної команди. Тренер вільховецької команди Юрій Бучок прокоментував матч і зізнався, що перший тайм був важким: “Команда В.Копані  - це достойний суперник, однак наша перевага у тактичності гри”.

Перший гол, на 4-й хвилині, забив новий футболіст Євген Лукіяник. Однак, Копаня зрівняла рахунок у середині першого тайму - внаслідок пенальті. Та не пройшло і двох хвилин, коли Мирослав Мудра забив другого гола у ворота копанівців. Тож перший тайм завершили із рахунком 2:1.

Остаточна перевага СК “Вільхівці” почалася з середини другого тайму, коли Юрій Мушка забив третього гола. Мудра Мирослав забив ще одного  - вже четвертого і насамкінець Іван Куцин забив останній 5-й гол, не залишаючи жодних шансів супротивникові.

Відзначилися гарною грою Володимир Попадинець і Володимир Товт (капітан команди) і як завжди не пробиваємий воротар - Віталій Гринишин, який наполегливо працює над своєю фізичною формою, аби не пропускати голи противника у наші ворота.

Однак є і сумні новини - 2 наші футболісти отримали травми:

Михайло Матяш отримав травму ще у фіналі Кубку Закарпатської області у грі проти ФК “Минай”. Він зараз проходить лікування, яке наразі не принесло результатів. Є альтернатива - це складна операція, однак вона не дає гарантій 100-відсоткового видужання.

Артур Апіян - наш граючий тренер, який неодноразово спасав команду і вів її до перемог, отримав травму у грі з ФК “В.Копаня”.

Бажаємо нашим футболістам швидкого одужання, повернення до  гри у команду “Вільхівці” та нових перемог!!!