Чергова перемога СК “Вільхівці” - 3:0. Новий футболіст  команди - Ярослав Мудра забив 2 голи.

  • 432

Фото без опису

ФК «Вільхівці» – ФК «Заріччя» – 3:0

 

«Вільхівці» знову здобули перемогу у ІІ турі,  Зимовох першості Закарпатської області. Особливо результативно зіграли наші футболісти на початку та в кінці матчу. На першій хвилині гри Ярослав Мудра забив першого гола і відкрив рахунок. Потім була довга і рівна гра аж до середини ІІ тайму, саме в цей момент гравці СК “Вільхівці” перехопили м’яча і Володимир Попадинець забиває Фото без опису“Заріччю” вдруге. Вже в останню хвилину ІІ тайму,  третій гол знову забив Ярослав Мудра - новий гравець СК “Вільхівці”.

У футбольному поєдинку гарну технічну підготовку показав Юрій Мушка, який блокував найсильнішого захисника “Заріччя”. Відзначилися професійною грою і 100-відсотковою віддачеюі Віталій Гринишин, Володимир Товт  і Апіян Артур - граючий тренер.

Загалом “Гра не була  такою легкою, як результат рахунку. “Заріччя” дійсно справило добре  враження” - коментує матч тренер СК “Вільхівці” Юрій Бучок.

 

Футболісти СК “Вільхівці” вже готуються до наступної гри, яка відбудеться на  тому ж Виноградівському стадіоні “Пластик”, за тиждень - 24 лютого. І головна мета на сьогодні -  вийти у Плей-оф Зимової першості Закарпаття. Тож бажаємо впевнених перемог нашим футболістам!