"Школа успіху" запрошує підлітків вчитися бізнесу та втіленню соціальних і комерційних проектів

  • 503

Відкритий набір на проект «Школа успіху» 2019 ! Фото без опису

Благодійна організація Klitschko Foundation дев’ятий рік поспіль реалізує безкоштовний десятиденний освітній проект «Школа успіху», який покликаний дати соціально-активним підліткам знання та навички, необхідні людині у XXI столітті.

Фото без опису

За умовами проекту, участь можуть брати хлопці та дівчата віком 14-15 років. «Школа успіху» допомагає підліткам ознайомитися з прикладами роботи бізнесу, соціальних та комерційних проектів, щоб зробити свідомий вибір майбутньої професії. Під керівництвом менторів вони вчаться працювати в команді, розробляють власні проекти та дізнаються, як презентувати свої ідеї.

 

Відомі бізнесмени та громадські діячі дають поради для підготовки Фото без описувласного проекту. Учасники «Школи успіху» розвивають актуальні для нової генерації навички, серед яких креативне мислення, лідерство, продуктивність, підприємницькі здібності, інформаційна грамотність тощо. Проект допоможе розкрити потенціал активної молоді і скерувати її енергію для пошуку власного «Я».

Обов’язковою умовою участі є проведення локальної «Школи успіху» у своїй громаді чи місті. Це дводенний освітній проект, який організовують випускники щонайменше для 30 однолітків. Під час його реалізації підлітки застосовують отримані знання та навички на практиці.

Прийом анкет відбувається з 06.02.2019 по 28.02.2019, сам проект буде проходити в липні місяці в Києві.

Детальнішу інформацію Ви зможете прочитати у розділі «Проекти» на нашому сайті http://www.klitschkofoundation.org/.

Посилання на реєстраційну анкету проекту «Школа успіху» 2019: https://my.klitschkofoundation.org/projects/school2019

Контактна інформація:

Володимир Андрієвич - менеджер Klitschko Foundation Телефон: +38 (096) 23-23-680

E-mail: v.andriievych@klitschkofund.org

Ігор Єфименко - менеджер Klitschko Foundation Телефон: +38 (066) 78-02-058

E-mail: i.yefimenko@klitschkofoundation.org