Футбол, зимова першість, напружена гра і врешті ПЕРЕМОГА!  СК Вільхівці перемогли ФК “Карпати” (Дубове) з рахунком 2:1

  • 466

Фото без опису

 

Перша гра нового футбольного сезону відбулася. 10 лютого на стадіоні “Пластик” (м. Виноградів), команда “Вільхівці” у першому турі Зимової першості грала проти команди “Карпати” (Дубове). Перший тайм почали успішно, створили 5 гольових моментів, 3 перехвати м’яча, однак  не забили жодного гола.

 

“В другому турі команда “Карпати” спіймали нас на контратаці і Фото без описузабили нам гола, ми програвали 1:0. Команда «Карпати» була добре підготовлена до гри у Вищій лізі Закарпаття, тому тривалий час тримала інтригу в матчі. І потім знову була контратака, де команда Дубового з великою ймовірністю могла забити другий гол, у цей самий відповідальний момент, наш воротар Віталій Гринишин уміло спрацював на випередження і  спас ситуацію”, - розповідає Юрій Бучок - тренер СК “Вільхівці. Це був переломний момент для Вільховецької команди. Після чого, тренер команди зробив декілька замін, футболісти мобілізувалася і новий член команди Юрій Мушка забив перший гол і зрівняв рахунок 1:1.

Коли до закінчення гри залишалося 4 хвилини, досвідчений граючий тренер - Артур Апіян взяв ініціативу на себе і майстерно забив переможного гола   - тож маємо 2:1 і ПЕРЕМОГУ.

Федерація Футболу Закарпаття так прокоментувала гру ФК «Вільхівці» проти ФК «Карпати»: “5 попереджень, безкомпромісна гра й вольова перемога «Вільхівців» у тячівському дербі”.

Воротар - Гринишин Віталій, Лукіяник Євген, Апіян Артур, Габор Василь, Мушка Юрій, Мудра Ярослав - це гравці СК “Вільхівці”, які виділилися протягом гри, показали свою спортивну майстерність  довели, що попри початок сезону, вони вже готові до серйозного футболу.

Фото без опису

Тож, перший тур Зимової першості видався для команди СК “Вільхівці” інтригуючим, насиченим та переможним.  Юрій Бучок повідомив, що команда готується до наступної гри, яка відбудеться вже у ці вихідні.