Відтепер підготуватися до ЗНО можна завдяки онлайн-тестуванню

  • 343

Фото без опису

Провідний український освітній інтернет-ресурс Osvita.ua створив сайт для проходження, такої собі, демо-версії зовнішнього незалежного оцінювання: https://zno.osvita.ua/. Ресурс зроблений з метою надання додаткової можливості, випускникам старшої школи,  успішно підготуватися до складання ЗНО.

Спосіб виконання всіх тестових завдань у запропонованих на цьому сайті тестах максимально наближений до реальних тестів, а форма надання відповіді відповідає виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.

Після виконання тестових завдань кожного тесту надаються правильні відповіді на всі завдання та розраховується результат у тестових та рейтингових балах, також визначається час витрачений на виконання тесту.

Для кожного предмету є можливість переглянути повний список всіх тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання. У цьому варіанті проходження ЗНО онлайн, отримати правильну відповідь на кожне завдання можна відразу після його виконання.

Для отримання додаткової інформації про розрахунок тестових та рейтингових балів, порядок оцінювання тестових завдань, час, що надається для виконання тестів ви можна скористатись розділом «Довідка».

Більше інформації про проведення зовнішнього оцінювання ви можете отримати на сайті Освіта.ua та сайті Українського центру оцінювання якості освіти.