Казкові герої влаштували свято Різдвяної коляди

  • 448

Фото без опису

Вже традиційно у Вільховецькій громаді щороку відбуваються фестивалі присвячені різдвяним колядкам і вертепам.  Та цьогоріч, на свято завітали казкові герої: Мікі-Маус, Сніговик Олаф, Дід Мороз та Снігурочка.

 

Веселуни разом з дітлахами експресом вирушили шукати таланти у Вільховецькій громаді. Маршрутом від  Вільховецької школи мистецтв, проїхалися до станцій загальноосвітніх шкіл: Дудашовки, Ракова, Вільхівці-Лазів, Добрянського, Вільхівців і насамкінець захопили з собою народний колектив “Вишиванку”.

 

 

Голова Вільховецької ОТГ Михайло Цірик, як начальник новорічного експрес-потягу, на центральній площі с. Вільхівців, біля ялинки,  розпочав різдвяну подорож привітанням та надихав дітей розвивати свої таланти. А ті, в свою чергу, співали колядок та ставили театральні дійства на християнську тематику, де  відображали й побутове життя в жартівливих п’єсах.

 

Фото без описуФото без опису

Святкову атмосферу створювала і сама погода, адже під час виступу сріблясто витанцьовували сніжинки. Сніговик Олаф разом із Мікі-Маусом розважали дітей. Разом вони заплітали чарівні коси, відповідали на запитання, годували Олафа різдвяниками, вчилися допомагати батькам та танцювали разом танці дружби.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

9 січня у Вільховецькій громаді відбулася різдвяна казка, яка вчила дітлахів одній простій, але вкрай важливій чесноті - ДОБРУ.