З Новим Роком!

  • 409

Фото без опису

Дорогі земляки, ми з вами одна велика родина, команда, яка разом рухається і працює для успіху нашої Вільховецької громади. Кожен з нас щодня робить свій вклад у розбудову наших сіл: ви навчаєте, лікуєте, допомагаєте, створюєте товари та надаєте послуги - таким чином  нарощуєте добробут громади.

Якісне асфальтне покриття, освітлення вулиць, комфортні комунальні приміщення та можливість отримання цілої низки адміністративних послуг.  Ще зовсім недавно це було утопією, та зараз стало для нас звичним способом життя.

Ми вступаємо в Новий 2019 рік з новими планами розвитку нашої громади: створити пожежну станцію, добудувати Вільхівчиківську амбулаторю та відкрити власне приміщення Центру надання адміністративних послуг. Наші діти і молодь матимуть змогу займатися спортом на новому футбольному полі зі штучним покриттям, отримувати якісну освіту у сучасній формі та можливість розвиватися.

Нехай Новий рік несе добробут та злагоду у ваші оселі. Віра, надія і любов зігрівають ваші серця. Нехай наша громада розвивається, а в країні панує мир! З Новим 2019 роком вас!

 

З найкращими побажаннями                                                                  Михайло Цірик