Позитивні новини з епіцентру будівництва стадіону с. Вільхівці!

  • 489

Фото без опису

На фоні суцільного негативу, пов’язаного, зокрема, із пандемією коронавірусу та бойовими діями на Сході України, є місце й позитивним новинам. У Вільхівцях завдяки безпосереднім старанням президента місцевого клубу Михайла Цірика, ведуть активні роботи з реконструкції місцевої спортивної споруди ФК.

По закінченні робіт вона багато кого приємно здивує. Уже вмонтовані дренажна й поливна системи за принципом, який використано на «Автомобілісті» та «Минаї» в Ужгородському районі.

Фото без описуФото без опису

Власне поле буде зроблено на піщаній основі. Здійснено його чистове планування, тобто здійснено підготовку до посіву трави. І буквально в цей період його виконують! Доречі, трава фірми Jacklin Seeds (спорт-профі), як і на кращих футбольних аренах області («Авангард», «Автомобіліст», «Минай»). Благо, сприяє погода. Планується «килимово»-зелена зона розміром 110х69 метрів, а суто ігрова частина поля становитиме 105 на 67 м. Притому, дренажний ухил становитиме 12 сантиметрів. Іншими словами: за методом стріхи зайва вода стікати з центру до країв поля під відповідним ухилом.

Фото без описуФото без опису

Ведуться роботи зі встановлення поребриків навколо площини майбутнього газону. На стадії будівництва технічні приміщення та громадські вбиральні. До процесу долучилася й Закарпатська асоціація футболу. Так, Віктор Качур, заступник голови ЗАФ, який має досвід роботи з будівництва та догляду за стадіонами, контролює хід якості виконання робіт, - повідомляє Федерація Футболу Закарпаття.

Фото без описуФото без опису

Спортивна Арена буде розрахована на тисячу глядачів. 

Нагадаємо, доросла команда Спортивного Клубу “Вільхівці” у 2019 році посіла третє місце у турнірній таблиці серед футбольних команд Закарпатської області. Активно розвиваються і дитячо-юнацькі команди громади. Так, нещодавно, дитяча футбольна команда зайняла перше місце у “Кубку Тячівської громади”.

Отож, із часом матимемо нове, сучасне, якісне поле, де тренуватимуться юні спортсмени нашої громади і проходитимуть футбольні матчі та інші спортивні змагання.