Маргарита Руснак: “Я б все для нього зробила, аби він тільки жив!”  Рак з’їдає шлунок чоловіка...

  • 11018

Фото без опису

Ми прожили 17 років так, що… дякувати Богу…дуже добре, - жінка не стримує сліз...  

7 серпня цього року йому зробили рентген шлунку і все наше життя перевернулося з ніг на голову: 

  • У нього рак шлунку, потрібно терміново робити операцію, - як вирок, прозвучали у  вухах слова лікаря.

Ще три місяці тому сім’я Руснак з Вільхівців-Лазів  жили, здавалося б, безтурботним життям. Михайло Руснак працював в Одесі, старався, аби сім’я була забезпечена, побудував будинок, де все зроблено його руками -  з любов’ю, все заради своєї коханої дружини і двох синів. Маргарита - дружина Михайла зізнається, що чоловік ні в чому їй не відмовляв, бо ж запевнював: “Я ще зароблю!” Та останнім часом почав відчувати сильну біль у шлунку, після 2-3 ложок їжі - ситість, погану прохідність, швидку втому та запаморочення. 

Михайла обстежили в Одесі, виявили гастрит, прокапали, призначили ліки і сказали, що після пройденого курсу він одужає, та дружина Маргарита наполягала, аби Михайло все ж пройшов рентгеноскопію шлунка. 

  • Це було 7 серпня, ми зробили рентген шлунку, нам одразу сказали, що то ракова пухлина і її терміново треба видаляти. Ендоскопію лікарі так і не змогли зробити, бо не було прохідності, тому лікарі, провели  гістологічне дослідження біоптату зі стінки шлунка, яке і показало вид раку -  перстневидно клітковий, тобто такий, що зачіпає внутрішні органи. Велика пухлина утворилася на шлунку, вона активно росте та тисне на внутрішні органи. Пухлина вже  зачепила селезінку, діафрагму та печінковий кут. 

 Маргарита ладна небо прихилити, аби спасти свого коханого чоловіка, та розуміє: самотужки їй не впоратися. Бо проблема не на тиждень, і вона вразила саме годувальника сім’ї. Маргарита працювала у дитячому садочку Вільхівці-Лази, але була змушена звільнитися, аби допомагати боротися чоловікові з його хворобою, бо розуміє, що “один в полі не воїн”. Тепер вони обоє не працюють, а жити  і оплачувати довгі рахунки ракової хвороби треба. За мінімальними розрахунками тільки на лікування потрібно витратити:

 

4 хіміотерапії передопераційні - 40 тис. грн.

операція - 120 тис. грн.

4 хіміотерапії після операції - 40 тис. грн.

 

Михайло вже пройшов 4 сеанси хіміотерапії та цього тижня готується до операції. І хоч введена хімія вбиває майже все живе в організмі: чорніють судини, випадає волосся, викликає нервовість і нудоту, та все ж чоловік повний рішучості до життя! Бо ж він - батько і чоловік - потрібен своїй дружині і синам, які цьогоріч будуть випускниками у школі: молодший четвертого класу, старший - одинадцятого. А самому Михайлу всього 40 - ще б жити і жити.

 

Життя,  до жалю, мінливе і ми ніхто не застраховані від подібного, тому допомагаючи, навіть сумою  невеликого розміру, РАЗОМ ми можемо СПАСТИ ціле ЖИТТЯ! 

НЕ БУДЬМО БАЙДУЖИМИ!

 Перерахувати кошти ви можете за наступними реквізитами: 

4149 4991 1151 8955 ПриватБанк Маргарита Руснак

Родина Руснак щиро вдячна всім друзям, рідним і не байдужим людям, які вже відгукнулися і допомогли їхній сім'ї.

Фото без опису