У Вільховецькій об’єднаній територіальній громаді розпочалася робота над розробкою плану реалізації стратегії розвитку громади.

  • 380

Фото без опису

Вчора, 3 червня, у Вільховецькій сільраді відбулося перше засідання робочої групи з розробки плану, яке провели голова Вільховецької ОТГ Михайло Цірик та Микола Сюсько (Mykola Siusko), радник з питань регіонального розвитку Закарпатського ЦРМС, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». 

На засіданні були присутні представники сільради, духовенства, бізнесу, освіти, медицини тощо.

 

Під час зустрічі разом вони напрацьовали десятки ідей, які потім ляжуть в основу плану реалізації стратегії. Серед них: створення бізнес-інкубатора, підтримка розвитку кооперативного руху, створення молодіжного центру, маркування туристичних маршрутів, створення на базі синагоги нової туристичної родзинки громади, започаткування на базі будинку культури туристично-інформаційного центру, запуск громадського бюджету та багато інших проектів. Незабаром всі ці ідеї будуть оформлені в технічні завдання, після чого розпочнеться найважливіше – реалізація запланованого.
Фото без опису

 

Як повідомив Микола Сюсько, вже до кінця червня проект плану реалізації стратегії буде оприлюднений для обговорення, і кожен мешканець зможе додати свої пропозиції, які в майбутньому ляжуть в його основу.

 

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису