Запрошуємо мам із дітками на черговий відновлювальний ретрит «Сила Карпат»!

  • 17

Фото без описуДля учасниць із Хустського, Тячівського та Рахівського районів.

«Сила Карпат» – це дводенна програма реабілітації та відновлення для жінок-переселенок; волонтерок; дружин захисників України  з дітками віком 9-11 років.

Програма спрямована на забезпечення фізичного та психологічного відновлення жінок з дітьми, сприяння стабілізації психоемоційного стану, оздоровлення та перезавантаження .

Коли?

 12-14 жовтня.

Що у програмі?

оздоровчі процедури ;

арттерапія;

творчі майстер-класи;

анімаційні програми для дітей;

заняття з психологом.

Заходи програми відбуватимуться на базі одного з рекреаційних комплексів Закарпаття.

Забезпечуємо трансфер до місця відпочинку, проживання у комфортних 2 і 3-місних номерах, триразове збалансоване харчування 👌.

Для реєстрації на програму заповніть, будь ласка, анкету ✍️: https://forms.gle/jxG7mEJS1Gb1cJKs8

УВАГА! Заповнення анкети не є автоматичною гарантією потрапляння на програму! Відбір буде здійснюватися у порядку черговості та у відповідності до визначених умов програми! З відібраними учасниками зв’яжеться координатор проєкту.

***

Програма реабілітації та відновлення "Сила Карпат" відбувається в рамках реалізації проєкту "Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки" (ER-AA-UKR-2023). Проєкт реалізується Благодійною Організацією Благодійний фонд Комітет медичної допомоги в Закарпатті - CAMZ у співпраці з ГО "Щасливі діти" за підтримки terre des hommest та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.