Футбольна команда "Вільхівці" перемогла у півфіналі і вже в четвер боротиметься за золото!

  • 573

 

Команда "Вільхівці" у футбольному двобої з СК "Карпати" (Рахів) здобула перемогу і вже в четвер боротиметься за золото  Чемпіонату Закарпаття на честь воїнів ЗСУ.

CК «Вільхівці» – СК «Карпати» (Рахів) – 2:1

Голи: Кирило Бистрицький, 12; Анатолій Клюс, 81 – Юрій Шукаль, 52.

Попередження: Віталій Полюга, 5; Іван Цуркан, 17; – Василь Мачек, 13; Юрій Яремчук, 33; Юрій Бойкул, 51; Василь Титор, 86; Мар’я Січка, 90+3.

Вилучення: Віталій Полюга, 82 (друге попередження).

Ще одна прогнозовано складна гра. Кожен із суперників розумів ціну поєдинку, тому намагався забезпечити результат на полі. Краще це вийшло у «Вільхівців». Підопічні Юрія Бучка вже в дебюті зустрічі відкрили рахунок. Морально перевага скотилася в їх бік. Та рахівці не збиралися здаватися. Особливо це показала перша половина другого тайму, коли «Карпати» перехопили ініціативу й зрівняли рахунок. Наче теж ішло до пенальті. Та ближче до завершення зустрічі колектив із гуцульського краю фізично дещо збавив оберти, чим скористався суперник. «Вільхівці» вийшли вперед. Час іще був. А тут ще й з’явилася чисельна перевага. Та команді, яка програвала, забракло десь і сил, і результативного удару…

Що ж півфінали вийшли яскравими. Віриться, таким ж стануть фінальні поєдинки за 1–2 й 3–4 місця. У середу за «бронзу» – «Севлюш» і «Карпати», а у четвер за «золото» змагатимуться «Медея» та «Вільхівці». Чекати лишається недовго!

За даними: Володимира ТАРАСЮКА, ЗАФ

P.SФінальний матч транслюватиметься на сайті Закарпатської асоціації футболу