Статистика: У Вільховецькій громаді за 2018 рік сталося 9 ДТП

  • 423

Фото без опису

18 листопада Всесвітній день пам'яті жертв ДТП. Цього дня вшановують пам'ять жертв ДТП і висловлюють співчуття членам їх сімей. Головне завдання цієї дати - привернути увагу всіх людей планети до сумного факту: щороку в дорожньо-транспортних аваріях у всьому світі гине біля 1,25 мільйона людей. Ще від 20 до 50 мільйонів травмуються, - про це повідомляє Організація об’єднаних націй.

 

У Вільховецькій громаді упродовж 2018 року (станом на 18 листопада), загалом сталося 9 ДТП: 5 ДТП без потерпілих,  3 - з потерпілими (2 у Вільховецьких-Лазах, 1 у Добрянську). Одна ДТП у Вільхівцях стала причиною смерті жінки-пішохода, водій не помітив жінку через туман. Про це інформує Тячівський відділ поліції ГУНП в Закарпатській області.

 

За світовою статистикою, найчастіше аварії стаються на дорогах через перевищення швидкості, алкоголь та порушення правил техогляду. ДТП є основною причиною смерті молоді віком від 15 до 29 років. А половина смертей у ДТП випадає на пішоходів, мотоциклістів та велосипедистів, — доповіли експерти ООН.

 

Шановні співгромадяни Вільховецької громади, бережіть себе на дорогах, дотримуйтеся правил дорожнього руху, будьте уважними, адже коротка мить поспіху може коштувати життя.