«Олімпійське лелеченя»

  • 455

25 квітня в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшов третій етап (обласний фінал) за програмою Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя». До міста над Ужем приїхало 11 команд, серед яких і команда «Спарта» нашої школи. Разом майже 140 школярів.  

    Відкрив змагання голова Закарпатського обласного відділення НОК України (начальник Закарпатського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України) Іван Риляк, який  у своєму виступі наголосив: «Традиційні змагання «Олімпійське лелеченя» проводяться з метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху серед дітей, залучення якомога більшої їх кількості до занять спортом, організації змістовного дозвілля.

   Спортивний захід складався з чотирьох частин: презентація команд, комбінована естафета, рухлива гра, вікторина на знання історії олімпійського руху.

    Команда нашої школи в презентації команд виборола ІІІ місце. За підсумками всіх випробувань  «спартанці»  зайняли шосте місце.

    Ми вітаємо команду та їх керівників  Решетаря І.І. та Токар Г.В. з хорошим  виступом і бажаємо в майбутньому досягти олімпійських вершин.Фото без описуФото без описуФото без опису