Третій фестивалі-конкурс «Воскресни,писанко!» 2017 р.

  • 497

   Напередодні Великодніх свят учні Вільховецької ОТГ мали можливість поринути у світ краси та багатства народних традицій у виготовленні писанки, почерпнути силу та енергію з народного джерела духовності, адже готувалися до обласного фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!».

Фото без опису

  Серед критеріїв оцінювання – різні техніки виконання писанок, відповідність регіональним традиціям у розписі, орнаменті, колористиці. Крім цього треба було продумати й оригінальність конструкції дерева та вкласти багато фантазії у виготовлення супровідних декорацій.

Фото без опису

  Саме на Благовіщеня писанковим дивокраєм 54 великодніх дерев розквітла головна площа нашого краю.

Фото без опису

  Серед цієї краси всіма барвами вигравало і наше «Великоднє диво».

  Представляли нашу громаду заступник голови Вільховецької ОТГ Цірик В.М.,начальник управління освіти, культури,сім’ї, молоді та спорту Габор М.М., директор Вільховецької ЗОШ I-III ступенів Дьордяй М.В., заступник директора з виховної роботи Вільховецької ЗОШ I-III ступенів Маринець О.В., голова методичного об’єднання вчителів образотворчого мистецтва Дьрдяй С.І.

Фото без опису

  Учні Вільховецької ЗОШ I-III ступенів провели майстер-клас із виготовлення маленького дивосвіту – писанки та представили власноруч вишиті освітянами та їхніми вихованцями великодні рушники – символ духовної чистоти та щирості намірів.

Фото без опису

  За участь у Третьому фестивалі-конкурсі «Воскресни,писанко!» команда Вільховецької ОТГ була відзначена Грамотою  та грошовою премією.

Фото без опису