Вітаємо з ювілеєм Ольгу Маринець - заступницю директора з виховної роботи Вільховецького ліцею!

  • 71

 

Чудовий ювілей зустрічає Ольга Василівна Маринець -  заступник директора з виховної роботи Вільховецького ліцею. Долею їй судилося стати справжнім Учителем: мудрим і вимогливим, толерантним і справедливим, щирим і творчим. Ольга Василівна дарує школярам свою любов, турботу і натхнення.
З дитинства мріяла стати хорошим педагогом, дуже старанно навчалася у Тернівській середній школі, яку закінчила із золотою медаллю. І свою трудову діяльність розпочала у 1991 році у рідній школі, а згодом була переведена на посаду заступника директора з виховної роботи Вільховецькоі загальноосвітньої школи.
Ольга Василівна викладає українську мову та літературу не одному поколінню вільхівчан. Сьогодні в нашій школі працюють 5 педагогів, яким пощастило бути учнями справжнього  Учителя - взірця людяності, порядності, педагогічної майстерності. Ольга Василівна - «Старший учитель», учитель вищої категорії. Вона ніколи не зупиняється на досягнутому, весь час само вдосконалюється. Адже народна мудрість говорить: «Щоб дати учню іскорку світла - учителю треба виховувати в собі сонце». 
Щодня вона переступає поріг школи усміхнена, зі смаком одягнена, з гарною зачіскою, з безмежним бажанням залучити дітей до світу знань і творчості. Вона завжди вчить своїх учнів наполегливо шукати істину, не зупинятись на досягнутому. Тому серед її випускників багато успішних людей - це лікарі, юристи, вчителі, інженери та інші. 
І коли її вихованці заходять до школи та з вдячністю розповідають про свої успіхи, серце вчителя наповнюється радістю та гордістю за своїх учнів. Ольга Василівна переконана, що учитель - це скрипаль дитячих сердець: як поведе смичком, таку мелодію й почує.
У Ольги Василівни чудова дружня родина. Вона вірна супутниця своєму чоловікові Василю, турботлива мама двох синів Василя та Іванка, які радують неньку своїми успіхами. Та найбільше щастя їй дарує онучок Максимко. 
А 16 листопада вся родина та друзі зберуться за святковим столом, щоб привітати берегиню сім‘і з ювілеєм і побажати Божої благодаті, міцного здоров‘я, впевненості у завтрашньому дні, мирного неба та оптимізму.
Ми теж хочемо сердечно привітати нашу дорогу шановну Ольгу Василівну і побажати, щоб на Вашому життєвому рушнику пломеніли тільки квіти Добра, Злагоди, Щастя! Щиро вдячні вам за самовіддану працю, за бездоганне виконання відповідальної вчительської місії, за душевне тепло, зате, що так гідно несете світле і почесне звання - Учитель!
Летять роки в міжзоряний політ
Але душа нехай про це не знає! 
Хай серце б‘ється в ритмі юних літ,
Хай Бог пошле здоров‘я, і щастя процвітає.
Хай осінь буде світла й легкокрила
І хай здійсниться заповітна мрія!