Почесні гості відвідали Вільховецьку ОТГ (Фото)

  • 542

У Вільховецькій та Тячівській ОТГ відбулась зустріч з представниками Євросоюзу. Відвідали об'єднані територіальні громади:

- В'ячеслав Негода (Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України)
- Даніель Попеску (Спеціальний радник Уряду України з питань децентралізації, Рада Європи)
- народні депутати України;
- представник Закарпатської ОДА;
- представник Закарпатської обласної ради;
- ЗМІ.
Всі вони завітали у Тячівську міську раду, а потім разом з Ковачом І.І. та Дем'янчуком В.Ю. поїхали до Вільховецької громади. Разом відвідали відремонтовану амбулаторію 
та Вільховецьку сільську раду, де також було проведено капітальний ремонт закладу. Тут їх зустріли з хлібом і сіллю, а також учні школи приготували для них виступ. Михайло Цірик з іншими представниками перерізали червону стрічку на вході до оновленої сільської ради. Була підготовлена презентація, якою голова громади відзвітував перед гостями про зроблену роботу. Після чого В'ячеслав Негода прокоментував старання громад  та вибачився, що Негода приніс їм негоду.

«Багато говорити ми зараз не будемо. Справді громада вселяє впевненість не тільки людей, але й ми стаємо впевненішими, відвідуючи такі громади. Я дякую всьому колективу, виконкому, раді, голові, які взяли на себе таку відповідальність. Тут як у спорті, щоб досягти успіху потрібно докласти чимало зусиль. Але зараз ми впевнені, що ми на правильному шляху. Головне, що ми побудували правильну систему і Закарпаття має бути лідером у цьому. Тячівська і Вільховецька громади були першими – першими і залишаються. Тож успіхів усім!»

« Я хочу подякувати всім вам, і в першу чергу таким почесним гостям. Ви своїм візитом даєте нам впевненість у нашій роботі. Ми і надалі будемо втілювати в життя різні реформи. І будемо робити все, що від нас залежить.» - подякував на закінчення голова Вільховецької громади Цірик Михайло Михайлович.