Житлова субсидія з травня 2021 року: перелік документів для її отримання

  • 791

Фото без описуЗ 1 травня 2021 року почали діяти нові форми Заяви про призначення та надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії у відповідності до нових правил призначення житлових субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

 

Із травня 2021 року, щоб отримати субсидію (зокрема на наступний період) всім домогосподарствам без винятку, необхідно подати нові заяви про надання житлової субсидії. Разом із заявою вільхівчани повинні надіслати декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

Звертаємо увагу, що житлова субсидія особам, які звернулися на її отримання у травні-вересні 2021 року, буде призначатися, починаючи з травня 2021 року.

Впродовж травня-вересня 2021 року документи, необхідні для отримання субсидії, будуть прийматися від громадян  уповноваженими особами, визначеними виконавчими органами ради територіальної громади у паперовому вигляді? або в електронній формі через Єдиний державний веб-портал електронних послуг «Портал Дія», офіційний веб-сайт Мінсоцполітики.

Зразок заповнення заяви про призначення та надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії ( .pdf , 1.33 Мб )

Форма заяви про призначення та надання житлової субсидії

Форма декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії