Нові вбиральні у Вільховецько-Лазівському садку

  • 2527

Фото без описуВільховецько-Лазівський дошкільний навчальний заклад ясла-садок функціонує ще з 1989 року.  За 32 роки існування закладу, у ньому не відновлювали санвузли, крім якогось дріб’язкового ремонту: заміна крана, зливного бачка тощо. 

 

Директорка садка Ганна Клемонца розповідає:  “Все було застаріле, каналізаційні труби поржавіли, постійно протікала вода… Ми дуже задоволені, що у нас зроблені 2 вбиральні по 3 унітази в кожній, а головне - покращено умови перебування для наших дітей”.

 

Під час зимніх канікул, поки вихованці дитячого садка знаходилися, на час локдауна, вдома, коштом місцевого бюджета, був проведений капітальний ремонт вбиралень дитячого садка: поміняний трубопровід, батареї, освітлення, встелено нову керамічну плитку на підлогу та стіни, замінені унітази та умивальники, проведена тепла вода. Крім того, відремонтовано медичний кабінет.   

Фото без описуФото без опису

 

Тож, зараз у Вільховецько-Лазівському садку стало зручніше і малечі, і працівникам, які вірять, що з кожним роком буде оновлюватися  і процвітати їхній заклад, бо ж вже на черзі  ремонт кухні в дошкільному закладі.

Фото без описуФото без опису