Дороги Вільховецької громади, без ям, у перспективі державної програми “Велике будівництво”

  • 1221

Фото без опису

Напевно вперше за 29 років незалежності країни в Закарпатті будуються настільки  високоякісні дороги. До завершення доходить будівництво автошляху Мукачево-Рахів, якість якого вже тестують наші водії та пасажири.

Стартує другий етап Великого будівництва доріг загального користування районного значення Дубове-Бедевля, в проект якого входить і Вільховецька громада, зокрема і у с.Добрянське, де подекуди дороги потребують повноцінного ремонту. У рамках програми будуть прокопані кювети для належного водостоку, очищені узбіччя та встелене суцільне асфальтне покриття. 

 Вартість проекту становить 171 млн. грн. і буде здійснений державним коштом. За рахунок місцевого бюджету, який наповнюється від податків наших жителів та коштів на розвиток інфраструктури громади, здійснений ремонт комунальних доріг у с. Добрянське, а саме  вулиці: Борканюка, Миру, Шкільна, Садова, -  протяжністю понад 3 км. На черзі ремонтні роботи на вулицях  Жовтнева, Садикова. 

Центральна дорога, зокрема с. Добрянська знаходиться на утриманні Служби автомобільних доріг у Закарпатській області, яка попередньо до суцільного асфальтування, здійснить ямковий ремонт дороги.

Одним із пріоритетних напрямків розвитку інфраструктури нашої громади    є  дороги. Які за роки об’єднання сіл у єдину територіальну громаду стали візитівкою Вільховецької громади. Тож незабаром наша громада буде зшита якісними дорогами.