Вільховецький ЦНАП відновив прийом документів на виготовлення українських та закордонних паспортів (ВІДЕО)

  • 1901

Фото без опису

Вільховецький Центр надання адміністративних послуг відновив свою роботу по прийому документів на виготовлення українських та закордонних паспортів і  вже за місяць 9-річний Тимофій матиме на руках закордонний біометричний паспорт громадянина України.

 

 

Іван Мандзюк - начальник Вільховецького ЦНАПу

  Центр надання адміністративних послуг Вільховецької ОТГ відновив роботу на початку червня 2020 року по виготовленню закордонних паспортів громадянина України та виготовлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки. Працюємо в звичайному режимі, щоправда діють деякі обмеження у зв’язку з продовженням карантину до 22 червня. 

Деякі обмеження для відвідувачів центру - це наявність захисних масок, та зберігання дистанції між собою. З початку червня  працівники паспортного столу прийняли понад 200 заяв на отримання закордонних паспортів та українських   ID-карток. Крім того, жителі Вільховецької громади можуть отримати й інші потрібні послуги у ЦНАПі, яких тут надають понад 50 видів.

Іван Мандзюк - начальник Вільховецького ЦНАПу

Основними послугами, які надаються громадянам Вільховецької ОТГ - це послуги соціального характеру, послуги по реєстрації нерухомого майна, працює земельний відділ, реєстрація місця проживання людини. Виготовлення закордонних паспортів громадянина України та виготовлення паспортів громадянина України у вигляді ID-картки. 

Ба більше, Управління соцзахисту Вільховецької громади готує документи для того, аби нова соціальна послуга “Є малятко” стала доступною для жителів нашої громади.

А поки виготовлення Тимофійкового паспорта запущено в роботу, він думає, в яку країну поїде із новим документом.