“Мистецтво вічне”. У Вільховецькій школі мистецтв випускний (ВІДЕО).

  • 765

 

Фото без опису

 

У Вільховецькій дитячій школі мистецтв - свято - випускаються художники, баяністи, скрипалі, піаністи, солісти  та перші випускники нового відділу творчості у громаді - театрали.

 

 

Мар'яна Думнич - директорка Вільховецької школи мистецтв 

Хочу щоб вони не забували той фах, той інструмент, з яким вони пройшли по 8 по 6 років. Щоб воно їм  у житті допомогло. Незалежно від того, яку вони оберуть собі спеціалізацію - для них ці роки будуть найкращі, бо вони навчалися мистецтву, бо мистецтво вічне.

 

Загалом у школі мистецтв навчається 104 учні.  Діти не тільки з населених пунктів Вільховецької громади, але і з навколишніх сіл пізнають тут прекрасне: мистецтво гри на фортепіано, скрипці, баяні, акордеоні, вокал, театральне та образотворче мистецтво. Навчання триває 6-8 років, в залежності від обраного напрямку.

 

Світлана Дьордяй  - викладач відділу образотворчого мистецтва

Художня школа  готує дитину до життя, дитина починає не дивитися на цей світ, але вона бачить, звичайна людина дивиться, а художники бачать те, що не бачать інші, красу фарб навколишнього світу, гармонію природи навколо себе.  

 

 

Мар'яна Думнич - директорка Вільховецької школи мистецтв 

Випускників 10 осіб- небагато їх, троє з них планують продовжити навчання у спеціалізованих навчальних закладах і ми будемо чекати їх, можливо вони будуть нашими колегами.

А чом би й ні, адже учні Вільховецької школи мистецтв знані  на районних та обласних конкурсах. Так до прикладу: Аліна Бібен навчалася на відділі сольного співу, завжди радує своїм талантом жителів громади на урочистих заходах,   після закінчення школи планує продовжити своє навчання вокалу і стати естрадною співачкою.