Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної експертної оцінки вартості майна

  • 299

Інформація

Фото без описуВільховецької сільської ради  про конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної експертної оцінки вартості майна, яке перебуває на балансі сільської ради. 

Мета проведення незалежної оцінки: приватизація  шляхом аукціону.

Балансоутримувач майна: Вільховецька сільська рада.

 

з/п

 

 

Назва об’єкта оцінки

 

Адреса

Кількість

 

1.

Нежитлова будівля, Сільський будинок культури

90544. Закарпатська область., Тячівський район., с. Вільхівці-Лази., вул.. Шевченка, №130.

1

 

Термін виконання робіт: 5 календарних днів.

Звіт про оцінку має бути складений державною мовою.          

Вимогами до претендентів для участі у конкурсі є наявність:

– відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно оцінки об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів, виданими відповідно до чинного законодавства України;

– досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна;

– переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна;

– письмової згоди оцінювачів, яких додатково буде залучено суб’єктом оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна.

        До участі в конкурсі можуть бути допущені суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено здійснення практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями у межах цих напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

         Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з написом «На конкурс» з описом підтвердних документів, що містяться в конверті, зазначенням інформації про те, на який конкурс подається конкурсна документація та номером контактного телефону претендента, для повідомлення про дату і час проведення конкурсу.

До підтвердних документів належать:

- заява на участь у конкурсі за встановленою формою;

- копія установчого документа претендента;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна;

- письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;

- копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконаних робіт, а також терміну їх виконання. Пропозиції щодо строку виконання робіт слід зазначати в календарних днях.

Конкурсна документація приймається за адресою: Закарпатська область, Тячівський район с. Вільхівці., вул. Центральна, №118.протягом 15 календарних днів з дати опублікування цього оголошення, та до 15.00 год. останнього дня встановленого строку. 

Телефон для довідок: 067-203-75-77.