Мирослав Мудра: “Футбол - то для мене ціле життя”.

  • 587

Фото без описуВ цьому році до Спортивного клубу “Вільхівці” прибуло 4 нових футболістів. З одним із них ми познайомимося прямо зараз:

Мирослав Мудра, почав грати за команду “Вільхівці” з початку 2019 року, та попри короткий термін перебування у складі СК “Вільхівці”,  саме з ним асоціюються перемоги команди у Зимовій першості, адже футболіст забив 5 голів за 3 матчі.

Мирослав народився 12 листопада, 1990 року у с. Великі Ком’яти, що на виноградівщині. В сім’ї, де росли 3 сина, Мирослав - молодший.  Ганяв м’яча ще з 4-х років. Любов до футболу привив йому батько, бо сам полюбляв грати у складі команди рідного села, однак через травму був змушений покінчити з футболом.  

Коли Мирослав навчався в 11 класі, то паралельно  пройшов відбір до іршавської Футбольної команди “Бужора”, де грав у Вищій лізі області. Пізніше перейшов до складу виноградівської команди “Севлюш”.

У 2010 році визнаний кращим нападником Ліги чемпіонів Закарпаття (грав у складі ФК “Заріччя”).

Фото без описуУ 2014 році отримав звання кращого нападника області (грав у складі ФК “Севлюш”).

Окрім того, виступав у складі Збірної команди Закарпаття на всеукраїнській арені. Чемпіон області, триразовий срібний призер футболу  у Закарпатській області.

Мирослав навчався в Ужгородському національному університеті на інженерно-технічному факультеті.

Сімейний стан: неодружений.

Мирослав працює торговим агентом і грає у складі команди “Вільхівці” та зізнається, що у футбольному колективі одразу відчув себе своїм: “Команда грає на високому рівні в області, колектив відмінний, для мене важливе людське ставлення, яке тут є”.

Спортсмен вважає, що успіх СК “Вільхівцям” приносить повна самовіддача кожного гравця на полі.  

“Футбол - то для мене ціле життя”, - каже Мирослав, бо з 4-х років майже не розлучається з футбольним м’ячем, так і йдуть вони по життю удвох.