Нарощування інфраструктури Вільховецької ОТГ: дороги, ЦНАП, нова амбулаторія та штучне футбольне поле

  • 567

Якісне асфальтне покриття, освітлення вулиць, комфортні комунальні приміщення та можливість отримати цілу низку адміністративних послуг, що ще зовсім недавно звучало як утопія,  зараз стало звичним способом життя громадян Вільховецької ОТГ.

Підтримувати та покращувати інфрастру адміністрація Вільховецької ОТГ планує і надалі. Тож на сесії ради громади затвердили наступні напрямки інфраструктурного розвитку:

 

На капітальний ремонт доріг виділено 3 мільйони інфраструктурної субвенції та 1,5 млн, грн з місцевого бюджету.

 

 

 

 

 

В планах завершити роботи  вуличного освітлення центральних доріг у с.Вільхівчик, с.Сасово, с. Раково та частина  центральної дороги між с.Вільхівці та с. Добрянське.

 

 

 

 

Триває будівництво Вільхівчиківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. На будівництво якої держава виділила 6 млн. 700 тис. грн, згідно нової програми розвитку сільської медицини. Завершити будівництво планують у травні 2019р. До відкриття амбулаторії, у с, Вільхівчик також планують зробити капітальний ремонт дороги із заїздом до амбулаторії.

 

 

 


Ще один стратегічний об’єкт - це будівництво ЦНАПу (Центр надання адміністративних послуг) в правій частині колишнього Будинку культури, який орієнтовно планують ввести в експлуатацію у першому кварталі 2019 року. За програмою “U-LEAD з Європою” Вільховецький ЦНАП буде забезпечений комп’ютерною технікою, віддаленими робочими місцями, навчанням, сучасним дизайном та програмним забезпеченням, що дасть змогу доступу до послуг онлан із встановленням електронних черг.

 

 

 

2 млн. грн виділено на будівництво футбольного поля зі штучним покриттям на стадіоні с.Вільхівці. За програмою “Будівництво футбольних полів із штучним покриттям” передбачається співфінансування 50%х 50% з державою.

 

 

 

 

300 тис.грн. виділено з місцевого бюджету для облаштування пожежної станції. Пожежний пункт буде розміщений біля котельні Вільховецької школи. Географічне положення пожежної станції забезпечить рівний доступ в усі точки громади.

 

 

 

Нарощування інфраструктурної потужності громади дає можливість покращити рівень життя її громадян.