Вітаю з професійним святом працівників місцевого самоврядування!

  • 269

День місцевого самоврядування - це подія, яка 28 років тому стала початком участі народу в управлінні державою, бо саме  7 грудня 1990 року, Верховна Рада України ухвалила Закон України "Про місцеве самоврядування".

Місцеве самоврядування має велике значення для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності. І саме зараз, коли Україна увійшла у нову хвилю реформ децентралізації влади,  а разом і Вільховецька громада стала доказом того, що народна форма правління є найдемократичнішою і найбільш раціональною формою влади.

 Сьогодні місцеве самоврядування є одним з головних чинників розвитку громадянського суспільства, дієвим інструментом вирішення не лише регіональних, а й загальнодержавних завдань.

Шановні колеги, депутати, працівники місцевого самоврядування, щиро вітаю вас із професійним святом.  Бажаю нам самовіддано та чесно працювати задля блага українського народу, адже нашими рішеннями і діями ми пишемо нову сторінку української історії.

 

З повагою    голова Вільховецької ОТГ     Михайло Цірик