ВІЛЬХОВЕЦЬКА ФУТБОЛЬНА КОМАНДА БОРОТИМЕТЬСЯ ЗА СУПЕРКУБОК ЗАКАРПАТТЯ

  • 841

На спортивному стадіоні “Минай-Арена”(село Минай Ужгородського району), у неділю 4 листопада  о 14:00 відбудеться матч за Суперкубок Закарпаття (о 13:00 - початок урочистостей). У футбольному поєдинку зустрінуться 2 команди: ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Вільхівці».  Запрошуємо вболівальників відвідати знакову обласну подію та підтримати рідну Вільховецьку футбольну команду.

 

Як повідомляє офіційний сайт “Федерація Футболу Закарпаття” настрій у супротивників бадьорий:

 

Іван Матрунич, ФК «Севлюш»: «Будемо грати на прекрасному стадіоні. За прогнозами синоптиків, очікується гарна погода. Що ще потрібно? Мабуть, єдине: щоб обидві команди продемонстрували хороший футбол. Усе вирішиться в одному поєдинку. Буде непросто, адже ФК «Вільхівці» прогресує, у нього – дисциплінований колектив футболістів, хороший тренер. Звичайно, ми будемо прагнути виграти матч. Адже в нас завдання ті ж – перемагати в кожному матчі, особливо якщо він такий кубковий…»

Михайло Цірик, президент ФК «Вільхівці»: «Наша команда налаштована для здобуття чергового досягнення. Адже нещодавно ми посіли 4 місце в чемпіонаті області. А тепер змагатимемося за Суперкубок Закарпаття. Будемо прагнути показати достойну гру в матчі із більш ніж серйозним суперником – чемпіоном краю. Впевнені в собі, адже якщо проаналізувати наші ігри з усіма призерами, тобто з кращими колективами, то практично ні в чому їм не поступалися, на достойному рівні протистояли всім».

 

До зустрічі на справжньому футболі!