Свято повноліття у Добрянській ЗОШ

  • 535

Фото без опису

2016-2017 навчальний рік багатий ювілейними подіями. Здається, ще зовсім недавно ми святкували 25-річчя відкриття школи ІІІ ступеня, а 17.02.2017 року школа в двадцятий раз відзначала  День Повноліття – урочисте вручення паспорта громадянина України  юнакам і дівчатам, яким виповнилося 16 років. На цей раз таких було 20. Це учні 10-11 класів.

Фото без опису

Серед гостей були присутні: начальник Тячівського районного відділу ДМС у Закарпатській області Сойма Дмитро Дмитрович, голова Вільховецької сільської ради  Цірик М.М., перший заступник голови Вільховецької сільської ради Цірик В.М., начальник управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Вільховецької сільської ради Габор М.М., спеціаліст відділу державної реєстраціі Вільховецької сільської ради Карасьова М.А., вчителі школи, батьки та старшокласники.

Фото без опису

Свій перший основний документ шістнадцятирічна молодь   отримали з рук начальника Тячівського районного відділу ДМС у Закарпатській області Сойм Д.Д. Керівник територіального підрозділу ГУДМС привітав молодих людей з цією знаменною подією в їхньому житті, побажав стати гідними громадянами рідної країни, знайти себе в дорослому житті та успішно  працювати на благо українського суспільства.

Фото без опису

Після церемонії вручення  володарі паспортів  пообіцяли бути гідними звання громадянина рідної України, сумлінною працею й навчанням примножувати її славу, дбати про моральну чистоту, людяність і порядність.

Фото без опису

Вітаючи молодих людей з отриманням паспорта громадянина України,  голова Вільховецької сільської ради Цірик М.М. зазначив, що паспорт громадянина України – це перепустка в доросле життя, яка надає їм не лише нові можливості та права, але й додає обов’язків і відповідальності у вчинках та рішеннях. З теплими словами привітань до шістнадцятилітніх звернулися перший заступник голови Вільховецької сільської ради Цірик В.М., начальник управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Вільховецької сільської ради Габор М.М.,

Фото без опису

Тепло й по-батьківськи вітав старшокласників директор школи І.Д. Решетар: « Пишайтеся, що ви є  громадянами України, учнями нашої школи. Мине деякий час, і ми проводжатимемо  вас у самостійне життя. Успіхів та звитяг вам у житті!» Також Іван Дмитрович висловив вдячність голові Тячівського районного відділу ДМС у Закарпатській області Соймі Д.Д.,  працівникам міграційної служби за  довгу співпрацю, зауважив, що за ці 20 років представниками ДМС в школі було вручено 825 паспортів громадян України і скоро нас чекає черговий ювілей – вручення тисячного паспорта.

Фото без опису

Від імені України до винуватців свята звернулася  учениця 10 класу Продан Мар’яна.

З вітанням до учнів і подякою  ДМС і дирекції школи від імені всіх батьків виступила мама учня 11-го класу  Лавришин С.В.

Вчителька і мама Довгей Н.І. поділилася хвилюючими миттєвостями двадцятилітньої давності, коли їй вручали паспорт, а сьогодні паспорт урочисто отримав  син Іван.

Фото без опису

Справжній святковий настрій школярам і гостям подарували:

  • ведучі – одинадцятикласниці Магала Вікторія і Думнич Мар’яна;
  • вокальний ансамбль під керівництвом Мацоли Віталії Василівни;
  • учениця 9 класу Лавришин Евеліна, учениця 8 класу Марич Ангеліна та шестикласниці Продан Даніела і Куцин Анна-Марія з  гумористичними номерами. 

Будь, людино, щаслива,

Бо інакше не можна,

Будь, людино, красива,

Хоч у світі й тривожно.

Фото без описуФото без опису