Візит до Польщі.

  • 1012

Голова об'єднаної територіальної громади  Вільховецької сільської ради в складі Української делегації голів об’єднаних територіальних громад України з офіційним тижневим візитом перебував у республіці Польщі.

Під час робочої поїздки в рамках обміну досвідом, він відвідав три гміни (об’єднані територіальні громади) і на власні очі побачив всі позитивні сторони розвитку таких об’єднань.

Михайло Михайлович домовився з війтом Мірик Жидиком, керівником гміни Конопніце ( передмістя Любліна), про співпрацю та підписання партнерської угоди.

Робочу поїздку організувала фундація менеджерської ініціативи м. Люблін в рамках проекту « Українська Адміністрація Майбутнього» Польсько-Канадської програми ( провадження демократичних ініціатив).

Під час поїздки проведена велика робота по створенню стратегії розвитку Вільховецької територіальної громади, яка відповідає всім Європейським вимогам і надає можливість нашій громаді брати участь у різних міжнародних проектах , які забезпечують розвиток громади. Уже у вересні поточного року дана стратегія повинна бути завершена і презентована спільно з нашими Польсько-Канадськими партнерами, розробниками даної стратегії.