Ювілей Добрянської ЗОШ І-ІІІ ст.

  • 602

Ювілей школи.

Беручи до рук запилений шкільний фотоальбом, розумієш, як пам’ять стирає відстань у кілька років, а то й цілих десятиліть, і відчуваєш, що весь цей час школа жила життям своїх учнів, а через роки радо зустрічає їх уже батьками, дідусями і бабусями.

25 років тому  тому  розпочала свою роботу Добрянська середня школа.
Багато пережито за 25 років. Та все ж доброго, радісного і веселого було на шкільному віку більше, адже навчальний заклад – це не гола статистика і стіни, а та атмосфера, яку створює прекрасне братство вчителів та ветеранів, учнів та випускників школи, – атмосфера напружених навчальних буднів, завзятих справ, веселих свят, що осяяні блиском юних очей. І це – головне.

4 жовтня  для нашої школи стало подвійним святом. Ми святкували день вчителя та 25 річний  ювілей заснування школи ІІІ ступеня.

На урочистостях були присутні представники Вільховецької ОТГ, директори шкіл Вільховецької ОТГ, вчителі-пенсіонери, вчителі  школи, батьки та учні .

Ведучі свята познайомили присутніх з короткою історією школи, подякували від імені учнів і батьків директору школи Решетарю І.Д.  за ту відданість школі і турботу про дітей і вчителів. Музичним вітанням для нього була пісня «Два кольори».

Теплі слова були сказані на адресу вчителів, які багато років віддали школі і зараз є на заслуженому відпочинку. Своїми спогадами про школу поділилася вчитель – пенсіонер Геревич Г.Д., а музичним вітанням для них була пісня «Вчителько моя».

Хвилиною мовчання та піснею «Свіча» було вшановано  померлих вчителів. Концертну програму до Дня вчителя показали учні школи під керівництвом Мацоли В.В., Думнич М.І. та Думнич М.П.

З теплими словами привітань звернулися до всіх голова батьківського комітету Мандзюк І.І., староста села Токар І.М. та директор Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Дьордяй М.В.

Швидко пробігли майже дві години часу свята та ще довго присутні не могли розійтися: хтось ділився спогадами, хтось говорив про сучасне, а хтось вже планував наступний ювілей нашої шкільної домівки.